27 oktober 2005

 

Hurra for Menu Fakultetas

Kunstfakultetet feirer 30 kreative aar denne uka og helga. Det betyr: stor festival med ca 15 forestlillinger (Russland, Latvia og Litauen), diskusjoner om fakultetets framtid (paa litauisk, ja), festforestilling (hvor vi skal vise en noget pussig gratulasjonssketsj) og masse ceppelinai.. Pappa, du veit hva det er.. (og for dere andre: raa og kokt potet med sterk kjoettdeigaktig masse inni. Mektig, mektig mat.)

Ellers: - fekting! Den nye dilla. Movement class. "En garde!"
- "Psychological gesture" i Directing. Komplisert, interessant, litt vanskelig.
- 'A. J. Sokoladas': en fantastisk sjokoladebutikk vi har oppdaget like ved skolen. Der serverer de varm sjokolade (som er smeltet sjokolade) med chili-hjerter til (som er sjokolade med chili). Himmel..
- Acting-timer har vi paa tross av festivalen, saa etter forestilling om kvelden, er det rett hjem og oeve paa sketsjene til neste morgen. Takk gud for chilihjertene som holder oss levende :D
- Lyn og torden og stroembrudd. Naa er vaeret slik det skal vaere.. Og siden hver ENESTE bil har alarm med bevegelses-sensor, er det ikke oerens lyd naa naar det blaaser..!

Visdomsord for dagen: (lykken er) three rubles and a skrewdriver on my own! (Laima)

Og: sjekk Maris nye blogg (link til venstre)!

Comments:
Hvis jeg noen gang kommer meg til Klaipeda mens du er der Ingrid (noe jeg har veldig lyst til), vil jeg smake slike chilihjerter!
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?