02 november 2005

 

"And now my dear friends...

Just imagine, that the centre of your your characters cowardly being, has it's location in his, excuse me my expression, in his hind, or back part."

Bare si ASS du, Michael.

Siden Gytis ikke kan undervise i to dager, har han lagt igjen en 6 timers lang kassett-serie med forelesninger med Michael Tsjekhov. Han er russisk. Han snakker engelsk. Og jeg trooor nok han har drukket litt vodka. MEN, han er veldig hyggelig. Og det er interessant, det er det. Men opptaksutstyret var nok ikke saa godt i 1955, saa det krever en viss konsentrasjon for aa faa med seg hva det handler om.

Je.

Det har jo, som de fleste sikkert veit, vaert Halloween. Og i Litauen er 31. okt. og 1. nov offesielle fridager, hvor familiene moetes og sammen gaar til kirkegaarden for aa tenne lys paa gravene til sine kjaere. For aa varme opp de doedes sjeler. Vi dro til Kretinga (en liten by ca 6 mil fra Klaipeda) til en gammel kirkegaard, for aa tenne lys paa graver ingen tok seg av. Det hadde vi ikke trengt, for alle gravene var fulle av lys. Det var helt magisk i moerket...Alle gravene var fulle av levende lys, opptil 20 paa hver grav. Og folk gikk sakte rundt, saa paa gravene, tenkte paa sine doede og alt var fredlig og rolig. Ikke alltid en moeter en slik atmosfaere i Litauen i moerket.. Vakkert!

Vel, Mr. Tsjekhov venter ovenpaa, jeg faar vel se aa komme meg tilbake foer han snur seg i sin nyoppvarmede grav og kommer for aa hente meg.

Iki!

Comments:
Hva betyr Iki? Sånn egentlig.
 
Nu håber jei du unge, frk. Solbu en gang for alle har forstått og lært at man ikke går rundt og sier ASS i tide og utide! ...og iværtfall ikke tilbake i 55!
Man kan bli så sjokkert av dagens ungdommer og språget deres!

(Kanskje man kan tillate seg å si BUTT, hvis man sier det veldig, veldig lavt!!)
 
Iki betyr snakkes. Og i tillegg er det en stor matvarekjede. Som alltid er full av sure mennesker som handler for mye og staar for lenge i koe.

Og Martine? eit du hva som kommer ut av a BUTT? Paa litauisk? Sodas. Tihi. Det kan du si, og saa skjoenner ingen at ditt ungdommelige spraag er til aa bli sjokkert over. :)
 
What?
:-D
 
sodas betyr skit. ok?
 
Ok! Jøss! Da har jei jammenmei lært noe nytt (og nyttig!!) i dah også!
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?