08 februar 2006

 

Oh, the english language...

ENTEN snakker de ikke engelsk i det hele tatt. ELLER saa snakker de saa bra engelsk at de bare bruker fremmedord og det ikke er mulig aa forstaa noe for en liten hjelpeloes middels god nordkvinne. Dette er Contemporary Drama-timen:
Professor Rolandas leser opp en av sine artikler om et tema. Han har studert engelsk paa universitetet, og har dermed et ordforraad som ikke ligner...The Oxford Dictionary.
Inga, litaueneren i klassen, ruller med oeynene, ser hjelpeloest ut vinduet og begynner aa tegne traer i boka si. Cyndy (som er canadisk og har engelsk som morsmaal) henger seg opp i det foerste fremmedordet han sier for aa proeve aa huske hva det betyr, og gaar dermed glipp av alle de andre ordene. Ingrid, norskingen (eller Princess of the Fjords, som han liker aa kalle henne), faar bare med seg halve sitatet til Meyerhold eller Craig eller hvemsomhelst og hiver penna frustrert fra seg paa blokka. Rhonda, den eldste canadieren, observerer alt dette, og til tross for at hun nok forstaar hva Rolandas sier, proever hun aa stille masse spoersmaal for aa faa ham til aa stoppe.
Men det pussige er at notatene likevel blir skikkelig gode.

Ellers er det verdt aa fortelle at noen kastet en appelisin paa Canada i dag. Og det paa det samme stedet hvor noen kastet et eple paa oss i november. Vi haaper paa banan i april.

And now... noen gratulasjoner:

Martine! Happy Birthday!
Ida-Magrit! Gratulerer med vellykket foedsel og en nydelig gutt!!

Hurra! Hurra! Hurra!

Comments: Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?