26 april 2006

 
"Angie? Angie are you out there? Come in now, I'll put the cettle on. I have som chocolate bicuits! (silence) Fucking rotten little cunt. You can stay out there and die, I'll lock the back door."

En liten smakebit (og det er vel sannsynligvis alt dere faar ogsaa) paa Top Girls, et stykke av Caryl Churchill. Produsert, regissert og spilt av fire soete internasjonale studenter. Et stykke om snille moedre, flinke barn og gode liv. Eller det motsatte.

Comments:
Cunt sier vi i Skottland ogsaa...
 
I foelge canaderne er det det styggeste banneordet i det engelske spraak. Ik. En av mine replikker er @stupid fucking cow, I hate you." Synes den ogsaa er ganske roeff jeg da.
 
Cunt er ganske ille ja, men det finnes de som er verre. Niamh som jeg bor sammen med kan ved foerste oeyekast se soet og uskyldig ut, men hun banner som en mann - noe som jeg har adoptert i mitt engelske spraak ogsaa! Jeg vil nok si at 'wanker' er verre...
 
Der jeg kommer fra ligger søren klype og uff på bannetoppen! Vi kan kanskje driste oss til et aldri så lite Guri-malla, men da må situasjonen være temmelig prekær! Men snakker om store store ord; den store verden har endelig kommet til Lade. I går kjøpte jeg vaffel på pinne. Riktignok ikke dyppet i flytende sjokolade, men med rømme-og jordbærdypp som tilbehør: Livet blir aldri det samme etter dette. Se etter bod på Bakklandet til vinteren!
 
Er det sant Rune?!? VAFFEL PAA PINNE! Guri-malla:D
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?